Urtesi hynjore: “ nuk kafshohet njeriu ne te njejten vrime (zgaver) dy here”

Blerton Arsllani

Te ndalemi e te behemi analiste te jetes sone te perditshme vecanerisht ne keto dite te cilat mund te jene pike e ndryshimit dhe permisimit, pika e shpreses dhe optimizmit, pike e qetesise dhe harmonise. Besoj se e kuptoni per cilet dite behet fjale ! Sa e sa shume te rinjve u dhemb koka se cilen rruge te marrin per nje jete te qete dhe me udheheqes te drejte e te mire dhe qe te jene mekanizma te lehtesimit te jetes se tyre. Duke mos u zgjeruar shume do te hy menjehere ne plaget tona te cilet i kemi ne trup dhe zemer, plaget e kohes 20 vjecare te Cilat kan qene te mbushura plote me erresira dhe mashtrime qe dikush (dhe ata jane pak) i kane kaluar me durim, sakrifice dhe mund per te mbijetuar… Besoje se pasqyren e keni te qarte per cilet behet fjale. Thirrja ime eshte: Kujdes per gjakun tuaj, pasurine dhe nderin tuaj. Behuni me te drejtet, me te vertetet edhe nqoftese ata jane individ e nuk jane parti. Luftoni te keqen ne menyre te urte. Vlersoni sendet me moral dhe burreri sic i kane vepruar te paret tane. Dhe e perserise thenien e larte permendur: „Mos u kafshoni nga e njejta vrime dy here. „


Loading...
loading...