VATANI YT ! ATËDHEU IM ! MËRGIMTARI JETIM !!!

VATANI YT !
ATËDHEU IM !
MËRGIMTARI JETIM !!!

O’ SULLTAN SULEJMANI I RI !
Saher që ti, “Sulltan Sulejmani i Ri” je në pritje të mauneve-shlepera me mall-para në kufi, të cilat t’i mundësoi “udhëheqësi i popullit”në liri, unë përcjellë djalin mërgimtarë në kufi, që vje sa herë që i duhet vota udhëheqësit të përkëdhelur nga unë e ti !!!
Të dy, sy e zemër i kemi në kufi, por me qëllime dhe ndjenja të ndryshme.
Sulltan Sulejmani është në pritje të pasurisë materiale dhe unë në përcjellje të pasurisë shpirtërore !!!

Si është kjo jetë, botë !!!

Eh, Sulltan Sulejmani i Ri, që përpiqesh të shesish mend, për veprimtarët e heshtur e të djegur, të cilët pendën e kan më të fuqishme, por zemra nuk i lejon që të shprehen !!!

22 gusht, 2020
Kërçovë

Fatmir Beqir Limani

Loading...
loading...Loading…


loading…