“Vdekje Shqiptarëve” – parulla nëpër autobusët e Shkupit (FOTO)

Shkrime që mbjellin urrejtje dhe me permbajtje anti shqiptare gjithandej nëpër autobusët e ndërmarjes për transport publik në Shkup, shkruan gazeta Lajm

Shkrimet si “Vdekje Shqiptarëve” nuk paraqiten për herë të parë, shkrime të tilla po përsëriten tashmë disa vite me rradhë, por asnjë masë nuk po merret kundër tyre.

Shkrimet në fjalë mbajnë firmën e tifo grupit të njohur për retorikë anti-shqiptare, Komitët, të cilët thirje të ngjajshme kanë bërë edhe në stadiume e gjithandej.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...