Vdes 61 vjeçari nga Struga i punësuar në guroren e Strizhakut!

Në Spitalin “Shën Erazmo” në Ohër dje rreth orës 15.00 është dërguar i vdekur V.M 61 vjeçari nga Struga.

Sic njoftoi sot MPB-ja V.M ka qën i punësuar në guroren në Strizhak në malin e Jabllanicës.
Policia dhe organet e tjera po hetojnë arsyet e vdekjes të qytetarit.(Strugalajm.com)StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...