Vdes foshnja nga Kërçovë pas lëndimeve në trup

Vdes foshnja njëvjeçare, e gjetur në shtëpinë e Z.T. në fshatin Klenoec, Kërçovë. Rasti është raportuar në polici mbrëmë në orën 20:45 nga mjeku i Kërçovës. Policia ka konstatuar se foshnja N.T. ka pasur lëndime të dukshme në trup dhe i ka rrjedhur gjak nga veshët. Prindërit e foshnjës ishin persona me nevoja të veçanta. Prokurori publik pritet të miratojë masa të mëtejshme kundër prindërve. Trupi i fëmijës u kthye në autopsisë. /Telegrafi/

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...