Vegim Nura:Ka nisur aplikimi për Ndihmën Sociale në Strugë

Ne Qendren Per Pune dhe Politik Sociale ne Struge ka startuar aplikimi per ripertrijen e ndihmes sociale afat i cili vazhdon deri ne 30 dhjetori.Te drejt ripertrije sipas drejtorit te ketij institucioni ne Struge,Vegim Nura kan ato familje qe jan shfrytezues te kesaj ndihme si dhe ato familje qe jan ne rrezik social.Tani sipas Nures te drejt apaplikimi kane edhe ata te cilet per arsye te borxhit ndaj qendres u eshte refuzuar ndihma me arsyetimin se kan mjete per te kthyer .Gjithashtu edhe personat qe shfrytezojne ndihme si rezultat i kujdesit që ofrojnë për një person të pamundur tashme sipas Nurës pasi do kalojne proceduren qe parashikon ligji ne fund mendimin perfundimtar do e jap qendra pasi te kene marr mendimin e mjekut am ,specialistit ndërsa mendimin përfundimtar do e jap një komision nga ministriai cili në shtëpi do të vizitojë personat e pamundur.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…