Vejseli:Këshilli i Strugës e nisi punën duke injoruar gjuhën shqipe

Këshilltarët e opozitës në Këshillin e Strugës Ymer Ymeri nga ASH dhe Edmond Vejseli nga Besa pas prezantimit të rënditet të ditës kundërshtun atë me arsyetimin se nuk ishin informuar paraprakisht me rendin e ditës sidomos me pikën e zgjedhjes së kryetarit të Këshillit.Ndërkohë këshilltari Vejseli shkoi më tej duke thënë se ky Këshill e filoi punën duke injoruar gjuhën shqipe gjatë betimit dhe procedurën.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…