Veleshta bëhet me klub futsalli, themelohet “Veleshta United”

Futbolli në Strugë dhe rrethinë gjithmonë ka qenë ndër sportet më të pëlqyer.

Në Veleshtë të Strugës është formuar klubi i futsallit me emrin “Veleshta” United.

Ata me gara do të fillojnë nga shtatori i këtij viti dhe do të bëjnë gara në ligën e dytë të Maqedonisë së Veriut në futsall.

Kryetar i klubit do të jetë Bekim Istrefi. Shumica e lojtarëve do të jenë nga Veleshta dhe Struga.

KFV “Veleshta United” ndeshjet e tij do ti zhvillojë në sallën sportive në Veleshtë.

Loading...
loading...Loading…


loading…