“Veleshta United” :U ndeshkuan nga gjykimi katastrofal

Klubi i par i regjistruar i futsall ne Komunen e Struges beri paraqitje dinjitoze ne qytetin e Kavadarcit. Ekipi strugan tregui kualitet dhe shpirt luftarak. Nga ky klub per Strugalajm.com shprehen të indinjuar se momentin e fundit fal gabimeve te gjyqtarit humben ndeshjen me rezultat 5:4. (Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…