Vidhet kisha e Strugës

Më 22 shkurt 2021, në ora 07:40 në Stacionin Policor të Strugës, u raportua se më 21 Shkurt 2021 një autor i panjohur hyri në kishën “Shën . Gjergji ”në“ Parkun e Poezisë ”në Strugë dhe i mori paratë. Ekipi nga Stacioni Policor i Strugës inspektoi vendin dhe po merren masa për zbardhjen e rastit, informon Ministria e Brendshme. (Fundi)

Loading...
loading...Loading…


loading…