Visar Ademi: Shqiptarët i mbushin sallat e tubimeve plot duke pritur për një vend pune

Analisti Visar Ademi, i ftuar sonte në Click Plus në TV21, tha se tubimet politike mbushen përplot sepse e vemja mënyrë për t’u punësuar apo për progres politik është pjesëmarrja në këto tubime partiake.
“Shqiptarët e kanë numrin më të madh te të rinjtë. 7 për qind e të rinjve në Pollog nuk janë as të arsimuar dhe as të punësuar. Këta perona nuk janë të integruar ekonomikisht. Sot shqiptari duhet të shkojë te “grupi i zjarrit”, fryma Ahmetiane për t’u punësuar. I sheh plot sallat sepse presin një vend pune.”- tha Ademi.StrugaLajm
Loading…


loading…