Visar Ganiu,kryetari i Çairit pozitiv me Covid-19

Të nderuar qytetarë,

Pas testimit të realizuar dje për mundësinë e infektimit me COVID-19, Ju INFORMOJ se kam rezultuar POZITIV.
Ndjej keqardhje për të gjithë ju/ata me të cilët kam pasur kontakt.
Nga ky pozicion edhe njëherë JU APELOJ, JU LUS për kujdes, masa mbrojtëse dhe respektim të rekomandimeve!

Bashkë do të ia dalim!

Visar Ganiu,
Kryetar i Komunës së Çairit

Loading...
loading...Loading…


loading…