VJEDHJE NË PIKË TË DITËS NË BANKËN “SPARKASE”

Rreth orës 10:30 është grabitur filialja e Bankës Shparkase në bulevardin Partizanska në Shkup. Policia ka dalë ne vendin e ngjarjes dhe ka evakuuar stafin e punëtorëve, me ç ’rast sipas birimeve të brendshme jo zyrtare dy persona të maskuar dhe të armatosur kanë kryer vjedhjen brenda pak minutash. Te dyshuarit janë larguar me një sasi të caktuar parash. Shuma momentalisht nuk bëhet e ditur, por nga policia njoftuan se nuk ka të lënduar nga personeli i bankës.

Loading...
loading...Loading…


loading…