VLEN me 7 zëvendësministra, ja kush pritet të jetë në Ministrinë e Kulturë

Koalicioni shqiptar VLEN në kuadër të bashkëqeverisjes do ketë 7 zëvendës ministra dhe 5 sekretar shtetëror.

Postet e zëvendës ministrave do të jenë në:

Ministrinë e Brendshme, Transport dhe Lidhje, Arsim dhe shkencë, Ministria e Komuniteteve, Bujqësi, Mbrojtje dhe Kulturë.StrugaLajm

Siç mëson INA nga burime pranë koalicionit me postin e zëvendësministrit të Kulturës do të jetë Sedat Sulejmani, kuadër nga Lëvizja BESA. Ai ishte shef i shtabit zgjedhor të kësaj partie në kuadër të VLEN.

In : Aktuale

Loading...
loading...