Vrau gruan në Itali, shqiptari dënohet me 30 vite burg

Gjykata e Apelit e Bolonjës konfirmoi dënimin me 30 vjet burgim për shqiptarin Xhevdet Mehmeti, 58 vjeç, i cili goditi me thikë gruan e tij, Elsa Terziu.

Krimi i rëndë ndodhi në banesën e familjes në Viale Dante në Piacenza.

Zëvendës Prokurori i Përgjithshëm Valter Giovannini në aktakuzën e tij, kërkoi konfirmimin e dënimit të shkallës së parë duke iu referuar “tërbimit të veçantë për gruan e tij, e cila më shumë se një herë u kishte treguar fëmijëve frikë se mos u vriste“.StrugaLajm

Çifti shqiptar, prindër të dy fëmijëve kishte pasur probleme edhe më parë.

Në momentin e ngjarjes, një nga fëmijët ishte në shtëpi duke lajmëruar policinë.StrugaLajm

“Rreth orës 4 pasdite isha në shtëpi dhe dëgjoja vetëm ulërima“, tha një nga fqinjët për krimin e ndodhur.

Kjo është historia e një fqinji të raportuar menjëherë pas krimit 27 majin e vitit 2018.

In : Aktuale

Loading...
loading...