Vuçiç :Në nuk jemi budallenj, për Serbinë do jetë më e lehtë të fitojë Trumpi

“Nismo slijepi, gluhi i glupi da ne vidimo šta bi bilo nešto lakše i bolje za nas. Za Srbiju bi bilo lakše da pobijedi Trump.”
— Aleksandar Vučić
“We are not blind, deaf and stupid to not see what would be easier and better for us. For Serbia it would be easier if Trump wins.”
“Ne nuk jemi qorra, shurdha apo budallenj të mos e shohim çfarë do ishte më e lehtë dhe më e mirë për ne. Për Serbinë do jetë më e lehtë të fitojë Trumpi.”

In : Aktuale

Loading...
loading...