Xha Branko: Homoseksualë ka edhe në LSDM, VMRO dhe BDI

Branko Manojllovski, deputeti më i vjetër në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë thotë se homoseksualë ka në të gjitha partitë politike në vend.

Ai do të  mbahet mend për qëndrimet e tij liberale në raport me martesat e homseksualëve dhe në përgjithësi të drejtat e njeriut, shkruan Fokus, transmeton agjencia e lajmeve INA.

Manojllovski thekson se këtë kulturë e ka fituar gjatë qëndrimit në Cikago të Amerikës, për më shumë se 50 vite.

Në këtë shtet ai ka biznesit e tij personal.

In : Aktuale

Loading...
loading...