Xhamia e Koroshishtit boton revistën ia kushton Ramazanit!

Falënderimi i takon Allahut të madhërishëm me ndihmën e të cilit revista ‘Koroshishta’ arriti të shohë driten e botimit raportojnë nga xhamia e e këtij fshati të Strugës. “Falënderojmë në veçanti donatorin Kompanin ‘ING-LULI’ PEVALIT me drejtor z. Gajur Lloga i cili u bë shkak që revista ‘Koroshishta’ të arrije në duart e lexuesve strugan”informojnë nga Xhamia e Koroshishtit.

Xhamia e fshatit Koroshishtë dhe Rinia Islame Koroshishtë numrin e parë të revistës ja kushtojnë muajit të shenjtë të Ramazanit, që të shërbejë për lexuesit si një dritare e besueshme informacioni dhe një mundësi e mirë për të shtuar adhurimet ndaj Allahut xh.sh gjatë këtij muaji të shenjtë.

Revista shpërndahet falas, mund ta gjeni te xhamia e fshatit.(Strugalajm.com)StrugaLajm

FB_IMG_1495559956978

In : Aktuale

Loading...
loading...