Zabzuni,anësorja e Drinit të Zi po rregullohet !

Kryetari i Komunës Mustafa Zabzuni ka inspektuar nga afër punimet për ristrukturimin e anësores së Drinit të zi.Zabzuni informon opinionin se punimet janë drejt finalizimit ndërsa në lidhje me pretendimet e ngritura në disa media për ndotjen e ujit nënvizon se e gjithë kjo erdhi si pasojë e ndërhyrjes specifike dhe të vështirë duke thënë se reagime të tilla nuk përkonin me realitetin.”Rrjedha e Drinit të Zi për një kohë të shkurtër i kthehet normalitetit.Me këtë investim të Komunës u ndalua degradimi i anësores e cila për disa vite ishte ishte lënë në mëshirë të fatit nga ata që shfrytëzojnë këtë pasuri për prodhimin e energjisë elektrike”thekson ai.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...