Zaev e ka promovuar Kovaçevskin si pasardhës

Zoran Zaev e ka promovuar Dimitar Kovaçevskin si pasardhës në pozitën udhëheqëse në mbledhjen e KQ, ka njoftuar për TV 24 një zyrtar i lartë partiak nga takimi .

Sipas të njëjtit zyrtar, nuk ka pasur asnjë reagim nga anëtarët mbi njoftimin.

Mirëpo, disa prej tyre hapin dilemën, si dhe përkundër faktit se Zaev do të qëndrojë pas tij nëse ka kandidatë të tjerë, do të ketë garanci se Kovaçevski do të fitojë zgjedhjet e drejtpërdrejta partiake.

Sipas informacioneve të TV 24, Zaev ka bërë të ditur se po jep dorëheqje dhe se më 12 dhjetor pret që të votojë për liderin e ri, i cili së shpejti do të jetë edhe kryeministër i ri.

Loading...
loading...

Loading…


loading…