Zaevi njoftoi se 15 korriku do të jetë ditë jopune për të gjithë qytetarët

 – Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev në profilin e tij në Fejsbuk njoftoi se 15 korriku, e mërkurë, është ditë jopune për të gjithë qytetarët, ditë për votim, ditë për vendime dhe për shpëtim të shtetit nga kriza në të cilën hymë.Related PostsQer 15, 2020

“Që të mos vuajë populli dhe që t’i mundësohet Mickovskit dhe VMRO-DPMNE-së që në vepër të tregojnë përgjegjësinë e tyre, e përfundojmë 15 korrikun si datë përfundimtare, të fundit dhe të vetme për zgjedhje në të cilat do të marrë pjesë opozita. Kërkuan mesin e korrikut – ja e kanë mesin e korrikut”, shkroi Zaevi në Fejsbuk.StrugaLajm

Dihet se kush edhe në të kaluarën ishte më i përgjegjshëm para popullit dhe shtetit, kështu edhe këtë herë, shkroi Zaevi, LSDM e tregon madhështinë, mirëkuptimin dhe përgjithësinë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...