Zeqirija Ibrahimi për debatin me gazetaren Anita Latifi: Fyerjet e secilit nuk i toleroj

Deputeti i Lëvizjes Besa, Zeqirija Ibrahimi tregon të vërtetën për fshirjen e komentit të gazetares Anita Latifi, transmeton Tetova1.

Sipas Ibrahimit, Anita Latifi e ka quajtur fëlliqësirë.

“Vjen në oborrin tënd, të pështyn e të atribuon “fëlliqësirë” dhe kur ia fshin komentin për ta mbrojtur higjienën e oborrit tënd dhe të mos lejosh që “e fëlliqura” ta mbulojë murin, je fajtor që nuk lejon të “të “fëlliqin”.

Më vjen neveri nga kjo dalldia për viktimizim.

Fati i mirë është që jemi kaq pak njerëz dhe njihemi më mirë seç pandehim.StrugaLajm

Por, nuk mbulohet dielli me shoshë!”, shkroi Zeqirija Ibrahimi në llogarinë e tij në Facebook.

 

In : Aktuale

Loading...
loading...