Zgjedhja e Naser Zyberit për Avokat të Popullit sot në Kuvend

Propozim-vendim për zgjedhjen e Avokatit të Popullit është në rend dite në mbledhjen e sotme të Kuvendit. I propozuar për këtë detyrë është Naser Zyberi, noteri dhe ish-politikani i njohur që ishte kandidat i BDI-së për kryeministër në zgjedhjet e fundit parlamentare.

Akoma është e paqartë se Kuvendi a do të siguroj shumicën, për shkak se partitë e maxhorancës po përballen me mungesë të deputetëve, për shkak të situatës me COVID-19.

Në procedurë të përshpejtuar janë propozuar edhe disa propozim-ligje tjera si plotësimi i Ligjit për furnizime publike, ndrysimet e Ligjit për Audio dhe shërbime mediatike audiovizuale, etj.

Loading...
loading...Loading…


loading…