Zgjedhjet lokale do të kushtojnë 4.2 milion euro

KSHZ-ja në seancën e parë publike në përbërje të re, ka miratuar programin financiar për furnizime publike për vitin 2021 për zbatimin e Zgjedhjeve Lokale, në vlerë prej 263 milionë denarë ose rreth 4.3 milionë euro.

Kryetari I KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski, deklaroi se këto mjete ndoshta nuk do të jenë të mjaftueshme, për shkak se, sic tha, në disa Komuna duhet të zbatohen dy rrethe zgjedhore. Lidhur me mjetet prej 3 milionë denarëve që nuk u janë ndar nga Ministria e Financave, Komisioni ka vendosur që kërkesa sërish të dorëzohet, kurse kën të bëjnë me furnizimin e pajisjeve teknike për evidentimin dhe identifikimin e votuesve dhe për listën elektronike zgjedhore.

Loading...
loading...Loading…


loading…