Zgjedhjet në ditën e Bajramit,reagon Myftiu!

Myftiu i Shkodrës, imam Muhamed Sytari ka reaguar në lidhje me ditën e zgjedhjeve që është data 25 qershor dhe që bie në ditën e Bajramit të Madh.

Sipas Sytarit ky fenomen nuk ka ndodhur as në kohën e komunizmit, edhe pse feja ishte e ndaluar.

“Jemi befasuar nga 2 drejtuesit kryesor kur dëgjuam se caktuan zgjedhjet ditën e Bajramit. Një fenomen që as në kohen e komunizmit nuk ka ndodhur edhe pse feja ishte e ndaluar. Natyrshëm ne presim reagimin e KMSH, por kjo është e pafalshme ndaj shenjtërisë së kësaj dite.StrugaLajm

Festat tona janë të shenjta e solide që prekja e tyre duhet të jetë kufi i ndaluar për të gjithë”, ka thënë Sytari.

In : Aktuale, Rajoni

Loading...
loading...