Ziadin Sela :28 Nëntori, festa që na bashkon si gjithmonë

Të dashur shqiptarë, 28 Nëntori, festa e shumfishtë për kombin, edhe pse këtë vit po shënohet nën hijen e pandemisë, na bashkon si gjithmonë, për t’i festuar në mënyrë modeste ngjarjet historike, që lidhen me heronjtë tanë kombëtar. Skënderbeun dhe kohën kur i kthehet atdheut, Ismail Qemalin me shpalljen e Pavarsisë së Shqipërisë dhe Komandantin Adem Jashari më luftën e UÇK-së.

Të gjitha këto ngjarje të lavdishme, pa Flamurin kuq e zi, me shqiponjën dykrenare, nuk do e kishin shkëlqimin që e kanë, e as fuqinë emocionale dhe dashurinë e të gjithë shqiptarëve, kudo që ndodhen ata.StrugaLajmStrugaLajm

Të dashur bashkëkombas për këtë festë madhështore, që mision e ka bashkimin dhe dashurinë mes vëllezërish të një Gjuhe, një Gjaku, një Kombi dhe rreth një Flamuri, GËZUAR!StrugaLajm

Ziadin Sela

In : Aktuale

Loading...
loading...