Ziadin Sela me mesazh nga Zhitosha:Në Strugë nuk kemi kundërkandiat shqiptar nga BDI-ja

Ziadin Sela me mesazh nga Zhitosha
Në Strugë nuk kemi kundërkandiat shqiptar nga BDI-ja

Gjatë tubimit në prani të dhjetëra banorlve nga Zhitosha ai dha disa mesazhe politike, duke përfshirë dhe mbështetjen që pret nga bashkësitë e tjera etnike.
Megjithatë ai nuk la pa thumbuar këtë parti me mënyrën se si po zhvillon fushatë dhe sidomos për faktin se kërkon të fitojë vota nga maqedonasit dhe jo nga shqiptarët.
‘’Aspak nuk shqetësohem se pse ka nxjerrë kandidat BDI-ja atje në Strugë, sepse ai mund të jetë gjithçka veç kandidaturë shqiptarë s’është. Dhe shqiptarët në Strugë do të dinë ta vlerësojnë birin e tyre dhe kandidatin shqiptar”- shpreh mes tjerash Ziadin Sela.
Ka një kandidat nga BDI, por që fushatë bën në fshatrat maqedonase, sepse në fshatrat shqiptare s’ka çka ofron.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...