Ziadin Sela, merr mbeshtetje nga Drenica

Vëllezerit Geci ne krye me Halil Gecin se bashku me famijarë e miq vizituan ne shtëpinë e tij ne Livadhi te Struges Ziadin Selën pas dhunes qe ndaj tij u ushtrua ne parlament nga huliganet.

Në këtë vizit nuk ishte Gani Geci i cili do të mund të arrestohej nga policia maqedonase në bazë të një fletarresti të Serbisë por ai pati një bisedë telefonike me deputetin Sela.Pervec mysafireve nga familja Geci prezente ishin dhe perfaqesues te disa komunave te Kosoves te cilet nga afer i dhan mbeshtetje Ziadin Sela.Folesit qe moren fjalen ne kete pritje i deklaruan se Ziadin Sela gjithmon duhet te llogaris mbeshtetje nga Drenica   .(Strugalajm.com)

 StrugaLajm

 

In : Aktuale

Loading...
loading...