Ziadin Sela në top form, të hënën i rikthehet politikës!

LR-PDSH-ja lajmëron se të hënën, në orën 13.00, në selinë e saj në Tetovë do të zhvillohet konferenca e parë e shtypit e kryesuar nga Kryetari i Ziadin Sela.
“Do të jetë konferenca e tij e parë pas sulmit të 27 prillit, ku z.Sela rezultoi të ishte më i lënduari e më i dëmtuari por shqiptarët nuk bien lehtë, ndaj për inatin e kriminelëve dhe për gëzimin e çdo shqiptari e mik shqiptari të hënën në Tetovë z.Ziadin Sela rikthehet” shkruan Arben Taravari.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...