Ziadin Sela për Strugalajm:Ministrin e Shëndetësisë e cakton Aleanca

Ziadin Sela lideri i Aleancës Për Shqiptarët në një prononcim për Strugalajm.com pretendimet e hedhura nga media të caktuara se Ministria e Shëndetësisë do t’i takojë BDI-së i kualifikon si spekulime të pastërta dhe të genjeshtërta.Sela për Strugalajm.com, thekson sese ASH në një kohë të afërme do të publikojë emrin e Ministrit të Shëndetësisë I cili do të vendoste pas një konsultimi me organet drejtuese të partisë.Gjatë ditës së sotme në disa portale të afërta për afinitetin pro BDI-së u prezantuan lajm se Ministria e Shëndetësisë do t’I takojë BDI-së .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...