NABIZI NABIZI
NABIZI NABIZI
Ziadin Sela: Shqiptarët janë minimum 700 mijë në Maqedoni

Ziadin Sela: Shqiptarët janë minimum 700 mijë në Maqedoni

Bdi dhe Vmro i harxhuan paratê që ishin paraparë pêr të realizuar regjistrimin dhe pa asnjë arsye e anuluan regjistrimin e popullsisë .
Mendoj se duhet të egzistoj edhe mundësia e regjistrimit edhe të komunitetit bullgarë në Maqedoni pra  të kete edhe një grafë për tu regjiatruar edhe bullgarët dhe pastaj të shohim se sa janë maqedonasit .

Por edhe me këto 25 -30  % shqiptarët janë elemnt shtetformues dhe  faktorj stabilizues por edhe  destabilizues   , deklaroi Ziadin Sela në Click Plus Tv 21.StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...

©