Ziadin Sela takon Skënder Kodrën nga Akademia Shqiptaro-Amerikane

Kryetari i LR-PDSH-së, Ziadin Sela realizoi takim pune me përfaqësuesit e Akademisë Shqiptare Amerikane të Shkencave dhe Arteve, me seli në Nju Jork, Prof. Dr. Skender Kodra, dhe me përfaqësuesin e Akademisë Shqiptare Amerikane të Shkencave dhe Arteve, me seli në Shkup, Prof. Dr. Abdulla Mehmeti. Në takim është biseduar për situatën aktuale politike, rëndësinë e sundimit të shtetit ligjor, procesin integrues të vendit si dhe çuarja përpara e proceseve politike me interes kombëtar.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...