Ziadin Sela: Të zbardhen menjëherë rezultatet, të zbardhet çdo dyshim

Të nderuar aktivistë dhe votues të Koalicionit Aleanca për Shqiptarët dhe AlternAtivA,

Të nderuar shqiptarë që besuat në programin “Shtet për të Gjithë”,
Të nderuar qytetarë që dëshiruat dhe e doni ndryshimin,

Fillimisht, më lejoni t’ju falënderoj për besimin, punën dhe përkrahjen e madhe që na dhatë gjatë fushatës dhe në ditën e votimit. Përkulem para secilit prej jush.

Shpreh shqetësimin dhe indinjatën e thellë për lojërat që po bëhen me mosshpalljen e rezultateve të zgjedhjeve. Vonesat e tepruara na ngjallin dyshime për manipulim të mundshëm të procesit zgjedhor dhe rezultatit final. Ka shumë informata nga terreni që nuk përputhen me rezultatet e nxjerra nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve deri në orët e para të mëngjesit të sotëm. Ka shumë rezultate të dyshimta në shumë vendvotime.
Ka pasur tentime serioze, por edhe veprime që për qëllim kanë pasur tjetërsimin e vullnetit të qytetarëve.

Shtabi jonë i përbashkët ka denoncuar dhjetëra raste të tilla në organet përkatëse, por edhe në institucionet relevante ndërkombëtare.

Apelojmë që sa më shpejtë të dilet para opinionit dhe të bëhen publike rezultatet e votës qytetare të shprehur më 13, 14 dhe 15 Korrik. Të mos krijohen vonesa të panevojshme. Të zbardhet çdo dyshim që ka të bëjë me manipulimin e vullnetit të qytetarëve. Institucionet të veprojnë.StrugaLajm

Gjithashtu, ju njoftojmë se Shtabi i përbashkët i Koalicionit “Tash është Koha”, pas zyrtarizimit të rezultatit, do të përgatisë edhe ankesat e nevojshme, bashkë me fakte dhe prova konkrete për shkelje në procesit zgjedhor.

Qëndrojmë ballëlartë para jush dhe para premtimeve të dhëna. E kemi thënë e stërthënë edhe më herët. Sot, ne jemi premtimi që e kemi dhënë para jush. Premtimi të cilin ju e besuat dhe e votuat.

Me shumë respekt e konsideratë,

I juaji,
Ziadin Sela

In : Aktuale

Loading...
loading...