Ziadin Sela:Ministri e Shëndetësisë i takon Aleancës

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, deklaroi se gjatë takimit me eurokomisarin Johanes Han, ka marr sugjerime nga ky i fundit për zbatimin e reformave, kanë shprehur qëndrimet e tyre lidhur me zgjedhjet lokale si dhe situatën aktuale politike në vend. Sela përsëriti se Aleanca për shqiptarët do të vazhdojë të jetë pjesë e qeverisë dhe insiston se ministri i Shëndetësisë duhet ti takojë partisë së tij.

Sa i përket Ligjit për gjuhën, për të cilin pak më herët Han u shpreh se ky ligj nuk përbën reformat e domosdoshme për rekomandim, Sela tha se në pikën e këtij ligji qëndron flamuri i Bashkimit Evropian pasi ajo është marrëveshje e partnerëve të koalicionit.StrugaLajm
Loading…


loading…