Zjarr në autokampin “Treska”ndërhyn zjarrfikësja e Strugës

Njësia e Zjarrfikësve në Strugë ndërhyri sot me një automjet në autokampin “Treska”. Zjarri në Autokampin “Treska” është izoluar plotësisht. Ndërhyrja e shpejtë ka penguar përhapjen e zjarrit në kamp si dhe në hapësirat përreth.

Shkaku i zjarrit nuk dihet. Një ekipi i Ministrisë së Brendshme është në terren dhe po heton rastin .(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…