Zjarri i bie një objekti në Radozhdë të Strugës (Foto)

Një objekt hotelerik në fshatin Radozhdë të Strugës ka marr zjarr. Për ta lokalizuar zjarrin ka ndërhyrë zjarrëfiksja. Gjithashtu janë mobilizuar edhe banorët vendor. Falë angazhimit zjarri është lokalizuar dhe nuk ka shkaktuar dëme të mëdha.

Loading...
loading...Loading…


loading…