Zjarri i madh po i afrohet Dollogozhdës ,mobilizohen banorët!

Një zjarr i madh ka shpërthyer në hapësirën malore mbi fshatin Dollogozhdë të Strugës.Sic informojnë zjarri në fillim ka shpërthyer në zabelet në rrugën Dollogozhdë-Pohum dhe pastaj është zgjeruar edhe më shumë.Në vendngjarje kanë shkuar ekipet zjarrfikëse të cilat po mundohen për me lokaluzuar zjarri i cili po zgjerohet me shpejtësi të madhe si rezultat i erës.Në aksionin për shuarjen e zjarrit janë mobilizuar edhe banorët e Dollogozhdës .(Strugalajm.com)

 StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...