Zjarri në Dollogozhdë mobilzohen Njësitet Zjarrfikëse të Strugës,Ohrit,Dibrës

Përvec banorëve dhe Njësitit Zjarrfikës të Strugës në Dollogozhdë tashmë kanë shkuar edhe ekipet e Zjarrfikësve nga Kërçova,Dibra ,Ohri si dhe ekipet e Drejtorisë për Shpëtim .Zjarri po zgjerohet ndërkohë përqëndrimi i banorëve dhe Njësitit Zjarrfikës është minimizimi i mundësisë që zjarri të zgjerohet në zonën e banuar.Gjithashtu nga afër situatën e ndjek lideri i LR-PDSH-së ,Ziadin Sela,sekretari i Komunës Krenar Lloga si dhe ish zv/ministri Faton Pollozhani.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...