Zjarri shkatërron tre makina në një autoplac në Veleshtë

Lajmerim

Më 17 Shkurt, rreth orës 17:00, në një autoplac për automjete të shkatërruara në fshatin Veleshtë të Strugës, në pronësi të P.H. (34) nga i njëjti fshat,  ka shpërthyer një zjarr në të cilin jane djegur tre makina të shkatërruara dhe një rimorkio për transport të automjeteve. Ne vendngjarje eshte bere kqyrje.  

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër StrugaLajm

Zyra për marëdhënie me publikun  

In : Aktuale

Loading...
loading...