Zoran Zaev: Deri në fund të javës do të kemi qeveri

Shpresoj që deri në fund të javës do të mbarojnë bisedimet për qeverinë e re, kështu ka deklaruar Zoran Zaev mandatar për qeverinë e re.
“Gjitha partitë politike u obliguam që të përshpejtojmë procedurën rreth qeverisë së re dhe në afat prej 10 dite të mbarojnë bisedimet”, ka thënë Zaev.

Mandatari ka thënë se ka marrë ftesë nga Federika Mogherini dhe se do të merr pjesë kë takim në Bruksel dhe e vlerëson shumë këtë vizitë atje si mundësi që të bisedojë për prespektivat europiane.
Atje Zaev ka thënë se do të sqarojë se sa do të punojë qeveria e re në rrugën drejt BE-së.StrugaLajm
Loading…


loading…