Zoran Zaev e ka një porosi për ministrat dhe funksionarët qeveritarë

Me rastin e Ditës ndërkombëtare të luftës kundër korrupsionit, kryeministri Zoran Zaev realizoi një video porosi deri te qytetarët në të cilën tha se korrupsioni është korrozioni i çdo shoqërie dhe kërcënim për të ardhmen, por edhe për cilësinë e jetës së qytetarëve.

“Veprimi korruptiv është kërcënim serioz për zhvillimin ekonomik dhe të përgjithshëm të Maqedonisë sonë”, tha Zaev.

Ai theksoi se askush që është i përfshirë në korrupsion nuk do të shpëtojë nga ajo përgjegjësi.

“Qeveria jonë dhe unë si kryeministër, por edhe të gjithë përfaqësuesit e pushtetit lokal, si dhe përfaqësuesit e sektorit qytetar dhe atij privat, kemi përgjegjësi të ballafaqohemi me sfidat serioze që korrupsioni vendos para nesh. Korrupsioni është kërcënim për vendosjen e sundimit të ligjit, ndërsa ne u zotuam se në Maqedoni do të mbisundojë ligji. Prandaj, duhet të veprojmë me vendosmëri dhe me zero tolerancë ndaj korrupsionit.”, tha Zaev.

StrugaLajm

Честит Меѓународен ден за борба против корупцијата

Корупцијата е закана за воспоставување на владеење на правото, а ние презедовме обврска дека во Македонија ќе владее правото.Реформата е во тек и се интензивира – промените во Република Македонија значат заложби за професионални институции и обезбедување права и слободи на секој човек. Со промените градиме едно и единствено општество во кое нема место за корупција.Честит Меѓународен ден за борба против корупцијата.

Posted by Zoran Zaev on Samstag, 9. Dezember 2017
Loading…


loading…