ZORAN ZAEV I GJAKOSUR (FOTO)

Në sallën e konferencave për shtyp ka pasur një përleshje me protestuesve dhe deputetëve. Situata është mjaft e tensionuar, protestuesit janë future në Kuvend. Zaev është parë me gjak në fytyrë.

 StrugaLajm
Loading…


loading…