Zv/kryeministri Fatmir Bytiqi i shkon në zyrë Mendi Qyrës

Sot kisha kënaqësi të pres në zyrat e OEMVP zëvendës kryeministrin për çështje ekonomike të qeverisë së RMV Z.Fatmir Bytyqi.
Kryesia e ngushtë e OEMVP kërkoi nga Z.Bytiqi zgjidhjen e disa nga problemet e rëndësishme të sipërrmarrësve që kanë, e në veçanti,
zgjidhjen e problematikave të 1.energjetikës 2.fuqisë punëtore
3.urbanizimit
etj.
Sigurisht që Z.Bytiqi kishte mirkuptim për atë që kërkuam, si dhe u zotua për bashkëpunim si dhe zgjidhjen e problemeve akute.
Shpresojmë për një rezultat të kënaqshëm .
Takimi u zhvillua në një frymë miqësore dhe për këtë e faleminderova Z.Bytiqi.

StrugaLajm
Loading…


loading…