Zvicerani që iku nga shteti i tij, erdhi për të jetuar në Kosovë (VIDEO)

Ky është zvicerani që e la Zvicren dhe erdhi me familje të jetojë dhe të punojë në Kosovë.
Zgjodhi një fshat të Komunës së Gjilanit për ta vazhduar jetën…

Për më shumë ndiqeni intervisten e tij:

StrugaLajm

In : Aktuale, Rajoni

Loading...
loading...