Zyrtare:Bekim Tateshi drejtor i Klinikës të Sëmundjeve të Syve

Ministria e Shëndetësisë njofton se janë zgjedhur drejtor të ri në disa klinika dhe ato janë:

Dr. Irena Bushletiq është zgjedhur Drejtoreshë e Klinikës Universitare të Neurologjisë,

Drejtor i Klinikës së Toksikologjisë është zgjedhur dr. Niko Beqarovski,

Drejtor i Klinikës së Kardiologjisë është zgjedhur dr. Bekim Pocesta dhe,StrugaLajm

Drejtor i Klinikës së Sëmundjeve të Syve është zgjedhur dr. Bekim Tateshi.

In : Aktuale

Loading...
loading...