Reklamo ketu!

Agim Vinca dhe Vahit Nasufi vlerësohen me çmimet letrare “Lasgush Poradeci”dhe” Mitrush Kuteli”(Foto)

Sot në Pogradec,në organizim të shoqates kultorore”Elita Art Letër” u mbajt ceremonia e dorëzimit të çmimemeve letrare,në të cilen u dhanë çmime për vepra letrare të sukseshme,të botuara ndermjet dy takimeve .Në mesin e të shpërblyerve janë edhe dy krijues nga Struga:Prof.Agim Vinca u shpërblye me çmimin Lasgush Poradeci,për librin me poezi”Kamban në qafë”botuar në Francë në gjuhën shqipe dhe në gjuhën frënge,me ilustrime të piktorit pogradecar Anastas Kostadini-Taso,si dhe poeti Vahit Nasufi me çmimin “Mitrush Kuteli” për romanin “Udhëtim në labirint” mëson Strugalajm.com.Ceremonia u mbajt te shtatorja e Lasgush Poradeci,në prani të autoriteve lokale dhe të shumë krijuesve nga Korça,Pogradeci,Struga,Kolonja,
Devolli dhe nga hapsirat tjera shqiptare.Në fjalën e tyrë laureatet Vinca dhe Nasufi theksuan,rëndësinë e këtyre takimeve në integrimin shpirtĕror mbarëshqiptare si komb.(Strugalajm.com)