Allahhh….allahh…unë dua të shkojë në Banjën e Dibrës për ilet, disa shkojnë për relaks

Kur nuk ta don, s’ta don!!!

Ka kohë kam probleme shëndetësore, më sugjeruan që të shkojë do ditë në Banjën e Dibrës. 

Mezi i sigurova lekët për nja dhjetë ditë, kur më thanë: s’ka vend të lirë deri të hënën tjetër!

Allahhh….allahh…unë dua të shkojë për ilet, disa shkojnë për relaks e këta të yqimetit i kisht zë mjedisi

nga kondicionerët dhe hemeroidet nga fotelet e buta …( mos më thuani se kanë shku për…)!

Hajt le të gjejnë medet këto të yqimetit një herë, se unë do pres!

Loading...
loading...Loading…


loading…