Asani:Ja çfarë biseduam me Bujar Osmanin

Gjatë mbledhjes së sotme me vizitën e zv. kryeministrit Bujar Osmani, drejtorit të Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, zv. Ministrit të shëndetësisë si dhe shefin e kabinetit të Komunës së Strugës, me fokus diskutimi situata e shkaktuar nga COVID-19. Gjithashtu u diskutua dhe për masat e ndërmarra por edhe masat e reja që u vendosën nga qeveria për lëvizjen e qytetarëve gjatë javës dhe ndalimin e lëvizjes gjatë fundjavës.

Apel për secilin nga qytetarët që të respektojnë masat dhe të kenë si parim themelor higjienën dhe distancimin social si armë kryesore për të luftuar virusin.

Loading...
loading...Loading…


loading…