Asim Musës iu bë kurth brenda llojit, ja kush e tha?

DORËHEQJA SI AKT MORAL !

Nuk e njohë fare tanimë ish zv.min e shëndetësisë Asim Musa por i njohē mirë rrethanat brenda BDI !
Ju sigurojë,që ky kurth ishte nga lufta brenda llojit !
Ja një histori :-
Kur deshën tia merrnin postin zv dr të DHP(UJP) Alaudin Zeqirit i hapën kurthin në gazetën VEST me titullë “A.Zeqiri për akullore harxhoi 5 mijë euro në muajë !”
Po të bëhen publike harxhimet mujore të funksionarëve do shihni se ato jan mbi 20 mijë euro në muajë !
Respekte për aktin e dorëheqjes z.Musa,sepse lajmi mori jehonë edhe demanti nuk krynte punë !

Dorëheqje duhet të jep BDI nga qeverisja dhe ta lejë ktë vend të frymoje lirshëm !”-Suat Saqipi

Loading...
loading...Loading…


loading…