BDI-ja e Dibrës sot zgjedh kryetarin

Sot në Kuvendin Zgjedhor të Degës së Dibrës pranë Bashkimit Demokratik për Integrim do të zgjidhet kryetar i ri i degës së Dibërs. Në punimet e Kuvendit do të merr pjesë edhe i pari ndër ne, Ali Ahmeti i cili do t’ju drejtohet të pranishmëve dhe opinionit të gjërë.

Kuvendi zgjedhor  do të mbahet me fillim në ora 14:00, në restoration Uraniku në qendër të Dibrës.

Loading...
loading...Loading…


loading…